Stalen daklichten

Naast stalen ramen en deuren is het mogelijk om deze slank stalen kozijnen door te laten lopen in het dak. Hiervoor kunnen wij verschillende type daklichten produceren welke exact in lijn liggen met onze stalen kozijnen. Zo hebben onze stalen daklichten in welke vorm dan ook een aanzichtbreedte van 30mm. Deze worden van buitenaf beglaasd met aan het buitenblad een overlap voor een optimale afwatering. Het glas wordt vastgezet met een Renoseal kit, een moderne versie van het vroegere stopverf waardoor de authentieke uitstraling behouden blijft.

Sta-Bi lights

Slanke stalen lichtstraten

Stalen lichtstraten worden liggend in het dak gemonteerd en bieden een goede lichtinval voor donkere ruimtes. Om dit optimaal te benutten worden deze lichtstraten vaak als verlengde van een stalen kozijn geplaatst. Deze combinatie zorgt voor eenheid en een terugkomende industriële uitstraling.

Ook als zijnde zadeldak of lessenaar kan een stalen lichtstraat oplossing bieden om donkere ruimtes te verlichten. Dit is toepasbaar voor uw veranda of tuinkamer, maar ook als lichtinval voor uw stadswoning.

Uniek

30mm profielbreedte

Kwaliteit

Massief profiel

Stijl

In lijn met de stalen binnen- en buitendeuren

Sterke stalen daklichten

Ook onze stalen daklichten zijn maatwerk waardoor wij in samenspraak met de klant kunnen kijken naar de wensen. Wij leveren verantwoordelijke producten, maar denken graag met u mee om te maken wat u voor ogen heeft.

De profielen welke wij hanteren voor ons dakprofiel zijn net als onze stalen buitenkozijnen voorzien van een koudebrugonderbreking. Dit zorgt voor een verbeterde isolatie waarbij het glastype natuurlijk ook een rol speelt. Wij hanteren warmtewerend isolatieglas. Deze zal aan het binnenblad gelaagd zijn en aan het buitenblad gehard. Dit aangezien een liggende ruit meer te verduren krijgt qua weersomstandigheden dan een staande ruit. Dit geharde buitenblad zorgt voor meer stabiliteit en sterkte in het geheel.

Binnen het assortiment van Perfect View Windows zijn naast stalen ramen en deuren, stalen daklichten een meerwaarde aan uw woning. Het kan dienen als ‘eye-catcher’ en brengt een luxe uitstraling met zich mee.

TOP
});