Stalen deuren

De stalen deuren geleverd door Perfect View zijn van hoge kwaliteit en dit is te zien aan het product. Velen zijn in staat om twee profielen tegen elkaar aan te lassen, maar bij een stalen deur komt meer kijken om de gewenste kwaliteit te halen.

Het gaat om details en afwerking. Een stalen deur van Perfect View moet een product zijn welke een levensduur meegaat. Door gebruik te maken van RVS aanlaspaumelles i.p.v. opschroefscharnieren kan het massief stalen profiel eenvoudig in het kozijnprofiel worden geplaatst. Deze aanlaspaumelles dragen het gewicht van de deurvleugel moeiteloos en zorgen voor probleemloos sluiten, ook jaren na plaatsing.

Slanke stalen deuren

Een openslaande deur zal strak in de rubbers trekken van het kozijnprofiel waardoor de stalen deur volledig wind en waterdicht afsluit. Een stalen buitendeur zal altijd voorzien worden van een meerpuntsluiting. Bij een gangbare deurhoogte zullen dit minimaal 5 sluitpunten worden, waarbij andere deurleveranciers niet verder gaan dan drie. Dit allen voor een kwalitatief goed sluitende deur welke een uitstekende inbraakwerendheid bezit. Deze stalen deuren zijn getest op inbraakwerendheid klasse 2 welke voldoet aan het politie keurmerk.

Uniek

Slankste stalen profiel Benelux

Kwaliteit

Geïsoleerde profielen

Montage

Gespecialiseerde montage

Sterke stalen deuren

De stalen deur voorzien van een slotkast is de meest voorkomende stalen buitendeur. De slotkast zorgt voor de omlijsting van beslag en het cilinderslot. Deze variant biedt een authentieke, industriële uitstraling welke in de jaren 30 veelal zichtbaar was bij textielfabrieken. De slotkast zorgt ervoor dat niet de gehele middenstijl breder wordt en daarmee de slanke profilering niet in de weg staat.

De stalen deur met een verbrede sluitstijl bestaat nog wel. Deze is uitermate geschikt als toegangsdeur en wordt met name toegepast in woningen die kiezen voor een strak design. Bij een stalen deur met een verbrede sluitstijl zit u niet vast aan een verplichte glasverdeling.

De deur met een verbrede sluitstijl kan bij een verticale glasverdeling ook gedeeltelijk worden toegepast. Deze stalen deur noemt men ‘een gedeeltelijk verbrede sluitstijl’. Het voordeel hiervan is dat verbreding van profiel niet van boven tot onder door hoeft te lopen. Hierdoor behoudt je een minimaal profiel en zo min mogelijk zichtverlies.

Indien u een zo slank mogelijke middenstijl wenst zijn onze stalen tuindeuren de beste oplossing. Een dubbele openslaande tuindeur heeft slechts een middenstijl van 58mm. Deze slanke middenstijl is haalbaar doordat deze stalen tuindeuren geen bediening aan de buitenzijde bezitten. Dit neemt wel met zich mee dat deze niet als toegangsdeuren fungeren. Voor een toegangsdeur welke aan beide zijde afsluitbaar is dient u een deur met een (gedeeltelijk) verbrede sluitstijl of slotkastdeur te kiezen.

stalen scharnierdeuren
TOP
});