Stalen binnendeuren

Onze stalen binnendeuren liggen exact in lijn met stalen buitendeuren die wij leveren. De profielen zijn opgebouwd uit 6mm dik massief staal en hebben een aanzichtbreedte van slechts 20/30mm. Deze stalen binnendeuren zijn verkrijgbaar in verschillende deurtypes;

Ook dit is een maatwerk product waardoor het lijnenspel naar wens kan worden ingedeeld. Het massieve staal zorgt ervoor dat grote glasvakken kunnen worden gecreëerd. Mede hierdoor kunnen stalen binnendeuren zorgen voor meer contact tussen de verschillende woonruimtes. Mocht u deze sluiten dan beschikken zij ook over een prima geluidswerende functie.

Sta-Bi doors

Stalen scharnierdeuren

Onze scharnierdeuren scharnieren (binnen de gemiddelde maatvoering) d.m.v. 3 stuks aanlaspaumelles per zijde. Deze zijn aangepast op het gewicht van de stalen binnendeuren en zijn sterker dan een opschroefscharnier. De stalen deur zal worden omkaderd door een stalen profiel met een aanzichtbreedte van slechts 18mm. Deze openslaande deuren zijn verkrijgbaar met een magneetsluiting en een aangelaste deurgreep in kleur pui, maar ook een verbrede stijl of slotkast behoort hier tot de mogelijkheden. Deze laatste twee varianten bieden de mogelijkheid uw stalen deur afsluitbaar te maken d.m.v. een cilinderslot.

Een openslaande deur welke in de rubbers van ons kozijnprofiel trekt zorgt voor de beste geluidsdemping tussen verschillende leefruimtes. Stalen openslaande deuren zijn daarom de beste oplossing voor uw thuiskantoor of vergaderzaal op het werk. Zo behoud u een open uitstraling en voorkomt u geluidshinder. Deze stalen deuren kunnen natuurlijk ook met enkel een dagschoot worden gemonteerd. Voor de meest slanke greep dient u gebruik te maken van een stalen deur voorzien van een magneetsluiting. Hierdoor wordt de greep slechts een handgreep en staat het los van het sluitmechanisme. Deze worden aangelast in kleur pui en naar wens van de klant ontworpen.

Uniek

Het slankste profiel

Kwaliteit

Massief staal

Stijl

In lijn met de buitendeuren

Stalen binnendeuren op maat

Dit is het voordeel van maatwerk. Als eerder benoemd zijn stalen deuren in allerlei varianten te verkrijgen. Populair is bijvoorbeeld de stalen slotkastdeur. Deze is authentiek qua stijl en is voorzien van een klassieke glasverdeling. De slotkast omlijst het deurbeslag en wordt opgesloten in onze massief stalen profilering. Mocht de gewenste glasverdeling niet passen i.c.m. een slotkast dan kunt u altijd gaan voor een ander deurtype. Een cilinder voorziening is ook mogelijk in een deur met een verbrede sluitstijl van onder tot boven. Hierdoor zit u niet gebonden aan een glasverdeling. De smalste sluiting op een stalen binnendeur kunnen wij u garanderen bij een magneetsluiting. De aangelaste deurgrepen hebben enkel een bediening van uw vingertoppen nodig voor het openen van uw stalen deur.

TOP
});