Stalen tuindeuren

De stalen tuindeuren zijn ideaal als loop naar uw terras en passen perfect in uw stalen serre of buitenkamer. De sluiting heeft slechts een aanzichtbreedte van 58mm waardoor de tuindeuren bijna onzichtbaar in uw achterpui kunnen worden geplaatst. Dit smalle aanzicht kan worden gerealiseerd doordat de tuindeuren enkel beslag aan de binnenzijde bezitten. De buitenzijde is vlak, evenals de vaste MHB profielen. De stalen tuindeuren stammen af van het dubbele draairaam en zijn daardoor eenvoudig bedienbaar. Anders dan bij andere deurtypes wordt de kruk geplaatst op de standdeur. Deze standdeur wordt tevens vastgezet in het kozijn met één kantschuif en een semi-espagnolet sluiting.

Logo MHB

Slanke stalen tuindeuren

Doordat de stalen tuindeuren geen bediening aan de buitenzijde bezitten kunnen wij de slankste middenstijl voor een dubbele deur garanderen. Met een sluiting van 58mm is het bij dichte stand amper te zien waar de deuren zitten. Dit is enkel haalbaar met MHB stalen tuindeuren. Aangezien er geen cilinderslot van toepassing is bij deze tuindeuren voldoen zij wel aan inbraakwerendheid klasse 2. De stalen deuren worden net als onze andere deuren voorzien van een 5 puntsluiting en zijn wind- waterdicht getest. Aan de buitenzijde is geen mogelijkheid een slot te forceren dus verminderd de inbraakgevoeligheid.

Uniek

Het slankste profiel

Kwaliteit

Massief profiel

Hoogwaardig

13 jaar doorontwikkeld systeem

Openslaande tuindeuren

MHB stalen tuindeuren worden enkel voorzien van een subtiele T-vormige kruk aan de binnenzijde. Deze valt esthetisch weg in het verticale van de deurstijl, met name indien deze in kleur van de pui wordt gecoat. Voor een extra beveiliging is deze T-kruk ook in afsluitbare variant te verkrijgen. Denkt u na over een slank, stalen achterpui naar uw tuin toe? Wilt u daarbij zo min mogelijk profiel in het zicht? Dan zijn stalen tuindeuren de ideale oplossing. Amper profielverbreding ter plaatsen van de deuren en zeer gebruiksvriendelijk.

TOP
});