Stalen deurkozijnen

Stalen deurkozijnen voor binnen of buiten geven de woning een hoogwaardige uitstraling. Het kan net dat beetje extra geven dat (wat Perfect View betreft) iedere woning verdient. De minimalistische scheiding tussen verschillende ruimtes in uw huis krijgen door stalen deurkozijnen een subtiele overgang. De toepassing van gelaagd glas zorgt voor voldoende geluidswering welke de privacy van een aparte ruimte hoort te bieden. Het glas gecombineerd met de slank stalen profielen houdt het tegelijkertijd ruimtelijk.

Slanke stalen deurkozijnen

Stalen deurkozijnen van Perfect View staan voor kwaliteit. Wij produceren producten welke een levensduur meegaan. Een deur heeft u namelijk vaker bij de hand dan u denkt. Belangrijk is dat deze goed functioneert en dat blijft doen. Naast de functionaliteit is het van belang dat de uitstraling van de deur in lijn ligt met de rest van uw interieur. Indien u aandacht besteed aan uw interieur om van uw woning een thuis te maken, vergeet dan niet wat kozijnen hierin kunnen betekenen. Stalen deurkozijnen kunnen werken als verlengstuk van natuurlijk licht. Op deze manier krijgen verschillende ruimtes de aandacht die zij verdienen.

Uniek

Slankste stalen profiel Benelux

Kwaliteit

Geïsoleerde profielen

Montage

Gepesialiseerde montage

Sterk stalen deurkozijnen

Stalen deurkozijnen zijn in allerlei type te realiseren. Alle stalen deurkozijnen van Perfect View zijn maatwerk en kunnen naar wens van de klant worden ingedeeld. De sluitingen zijn ook variabel. Ruimtes kunnen met een meerpuntsluiting worden afgesloten, maar een subtiele magneetsluiting behoort ook tot de mogelijkheden. Het is net waar u de ruimte voor wilt gebruiken.

Al onze stalen deuren dienen 180 graden open te kunnen, afhankelijk van de omliggende bouwkundige situatie. De stalen deurkozijnen draaien op RVS aanlaspaumelles welke worden gecoat in kleur van de pui. Deze aanlaspaumelles zijn vele malen sterker dan standaard opschroefscharnieren en zorgen daarmee voor de perfect balans tussen deur en kozijn. Perfect View stelt hoge eisen aan de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de stalen deurkozijnen en daarbij wordt gelet op ieder detail.

Bent u benieuwd naar onze stalen deuren? Neem dan contact op via offerte@pv-windows.nl voor een eventueel bezoek aan onze showroom.

stalen buitenkozijnen
TOP
});