Stalen kozijnen

Stalen kozijnen zijn de oplossing voor wie meer wilt genieten van natuurlijk lichtinval, de tuin of van een prachtig uitzicht. Wij van Perfect View zijn gespecialiseerd in het leveren-monteren van stalen kozijnen in een ultra slank profiel. Deze kunnen wij behalve voor binnen ook als stalen buitenkozijnen realiseren. Wij maken gebruik van een goed geïsoleerd profiel welke in combinatie met het juiste isolatieglas zorgt voor een uitstekende isolatiewaarde.

Slanke stalen kozijnen

De aanzichtbreedte van deze stalen kozijnen is slechts 30mm bij vaste elementen. Een slanker geïsoleerd profiel is er niet op de markt. Stalen kozijnen zijn sterker waardoor deze smaller kunnen worden uitgevoerd. Aangezien wij gebruik maken van massief stalen profielen bevordert dit de sterkte en geeft dit vochtvorming geen kans. De stalen profielen krijgen een 3 laags behandeling welke zorgt voor een beschermlaag van topkwaliteit.

Uniek

Het slankste profiel

Kwaliteit

Massief profiel

Hoogwaardig

13 jaar doorontwikkeld systeem

Stalen kozijnen op maat

Stalen kozijnen zwaar of niet te bedienen? Hier is bij Perfect View geen sprake. Al ons SKG hang- en sluitwerk hangt samen met het gewicht van onze puien en glas. Sluitwerk en bedieningsonderdelen bepalen de gebruiksvriendelijkheid van ons product. Staal is industrieel, staal is stoer, maar in de juiste setting is staal ook modern en elegant. Slanke stalen kozijnen kunnen meehelpen aan een strak design. Aangezien ieder product dat wij leveren maatwerk is kunt u als klant volledig naar wens een glasverdeling aanbrengen. U schetst wij maken. Dit kan enkel de kozijnomlijsting zijn, maar ook een verdeling in stijl van Piet Mondriaan is mogelijk. Vanwege de ultra slanke profielen i.c.m. glas blijft dit esthetisch aanvaardbaar. Met houten of aluminium kozijnen zou u in de knoop komen bij een druk lijnenspel. Stalen kozijnen bieden iedere leefruimte meer licht. Stalen kozijnen zijn de ‘eye catchers’ van het huis en zorgen voor een openlijke scheiding tussen verschillende ruimtes. Iedere doorgang kan op een goede manier worden afgesloten zonder belemmering van uw zicht.

Stalen kozijnen
TOP
});