Stalen binnenkozijnen

Stalen kozijnen brengen licht en volume aan uw interieur. Indien u dit voor een buitensituatie toepast kunt u dit verlengen naar verschillende binnenruimtes. Dit verlengen gebeurt d.m.v. stalen binnenkozijnen. De stalen binnenkozijnen van Perfect View Windows zijn op dezelfde wijze opgebouwd als de stalen buitenpuien. De middenstijlen hebben slechts een aanzichtbreedte van 30mm terwijl het kozijn rondom zelfs 18mm kan halen. Ultra ranke kozijnen welke een transparante scheiding kunnen verzorgen.

Sta-Bi doors

Stalen binnenkozijnen

De stalen profielen van Perfect View Windows zijn een kwaliteitsproduct met een high-end uitstraling. Wij zijn gespecialiseerd in fijn staalwerk en dit is af te lezen aan onze producten. Onze profielen zijn opgebouwd uit 6mm dik massief stalen strippen welke garantie bieden voor sterke kozijnen welke een levensduur meegaan. Graag nodigen wij u uit een bezoek te brengen aan onze fabriek/showroom om de producten live te ervaren.

Uniek

Het slankste profiel

Kwaliteit

Massief profiel

Stijl

In lijn met de buitendeuren

Sterke stalen binnenkozijnen

Stalen binnenkozijnen deuren de aandacht die zij verdienen in het interieur. Je hebt ze namelijk vaker in handen dan je denkt. Daardoor is de gebruiksvriendelijkheid van essentieel belang. Perfect View Windows levert stalen binnenkozijnen met aandacht voor uw gebruiksgemak. Een deur moet goed en eenvoudig sluiten en dit een levensduur blijven doen. Dat is de reden waarom Perfect View Windows werkt met massief staal en letselveilig glas als standaard.

Stalen binnendeuren kunnen worden uitgevoerd als taatsdeuren, schuifdeuren of openslaande deuren. Afhankelijk van de ruimte zullen wij u hierin kunnen adviseren. Verschillende opties staan opgesteld in onze showroom. Hier kunt u onze stalen binnenkozijnen live ervaren en krijgt u een beter beeld van onze werkwijze. Ook bieden wij u hier de mogelijkheid te kijken in de fabriek waardoor u zelf kunt zien hoe onze stalen binnenkozijnen worden opgebouwd. Dit proces begint al bij het samenstellen van de stalen profielen tot af-montage van het hang- en sluitwerk.

Stalen binnenkozijnen van Perfect View Windows zijn een ideale scheiding tussen verschillende ruimtes. Het staal zorgt voor een hoogwaardige uitstraling en wij willen u graag verzekeren van kwaliteitsproducten.

TOP
});