Stalen puien

Stalen puien zijn de oplossing voor wie meer wilt genieten van natuurlijk lichtinval, de tuin of van een prachtig uitzicht. Wij van Perfect View zijn gespecialiseerd in het leveren-monteren van stalen puien in een ultra slank profiel. Deze kunnen wij behalve voor binnen ook als stalen buitenkozijnen realiseren. Wij maken gebruik van een goed geïsoleerd profiel welke in combinatie met het juiste isolatieglas zorgt voor een uitstekende isolatiewaarde. De aanzichtbreedte van deze stalen puien is slechts 30mm bij vaste elementen. Een slanker geïsoleerd profiel is er niet op de markt. Stalen puien zijn sterker waardoor deze smaller kunnen worden uitgevoerd. Aangezien wij gebruik maken van massief stalen profielen bevordert dit de sterkte en geeft dit vochtvorming geen kans. De stalen profielen krijgen een 3 laags behandeling welke zorgt voor een beschermlaag van topkwaliteit.

Stalen puien op maat

Stalen kozijnen zwaar of niet te bedienen? Hier is bij Perfect View geen sprake. Al ons SKG hang- en sluitwerk hangt samen met het gewicht van onze puien en het glas. Sluitwerk en bedieningsonderdelen bepalen de gebruiksvriendelijkheid van ons product. Staal is industrieel, staal is stoer, maar in de juiste setting is staal ook modern en elegant. Slanke stalen puien kunnen meehelpen aan een strak design. Aangezien ieder product dat wij leveren maatwerk is kunt u als klant volledig naar wens een glasverdeling aanbrengen. U schetst wij maken. Dit kan enkel de kozijnomlijsting zijn, maar ook een verdeling in stijl van Piet Mondriaan is mogelijk. Vanwege de ultra slanke profielen in combinatie met glas blijft dit esthetisch aanvaardbaar. Met houten of aluminium kozijnen zou u in de knoop komen bij een druk lijnenspel.

Uniek

Slankste stalen profiel Benelux

Kwaliteit

Geïsoleerde profielen

Montage

Gepesialiseerde montage

Sterke stalen puien

Stalen puien bieden iedere leefruimte meer licht. Stalen puien zijn de ‘eye catchers’ van het huis en zorgen voor een openlijke scheiding tussen verschillende ruimtes. Iedere doorgang kan op een goede manier worden afgesloten zonder belemmering van uw zicht.

stalen puien
TOP
});