Stalen buitenpuien

Stel u wilt uw woonkamer groter maken met het realiseren van een uitbouw. Uw verliest een deel van uw huidige tuin maar wilt deze toch zo veel mogelijk bij uw woning blijven betrekken. De ideale oplossing is dan te kiezen voor een grote achterpui met veel glas. Veel glas met een zo slank mogelijk kozijnprofiel zorgt voor een bak aan licht in uw woning. Houten kozijnen zijn vaak dik en breed in aanzicht, aluminium geeft vaak niet de authentieke uitstraling die u prefereert. Stalen buitenpuien zijn dan de oplossing. Staal is sterk en kan daardoor zeer minimalistisch werken. Stalen buitenpuien hebben de ideale uitstraling voor uw jaren ’30 woning, maar kunnen bij een moderne woning ook zorgen voor een strak uiterlijk.

Geïsoleerde stalen buitenpuien

Een aandachtspunt bij stalen kozijnen is natuurlijk wel de isolatie. Staal als materiaal kan kou en hitte geleiden. De stalen buitenpuien van Perfect View beschikken daarom over een uitstekend werkende koudebrugonderbreking welke op geen enkel punt geleiden. Deze koudebrug onderbreking is bijna net zo sterk als het massieve staal en kan daardoor met een ultra slank profiel grote glasoppervlakken creëren. Zelf als het buiten vriest kunt u optimaal blijven genieten van uw tuin terwijl u lekker warm binnen zit.

Uniek

Slankste stalen profiel Benelux

Kwaliteit

Geïsoleerde profielen

Montage

Gepesialiseerde montage

Stalen buitenpuien

In de lente en zomer blijft buiten leven toch het prettigst. Stalen buitenpuien zijn dan de meest minimale scheiding tussen binnen en buiten. Grote openslaande stalen tuindeuren kunnen bijna verborgen worden verwerkt in uw stalen pui, welke zorgen voor de doorgang tussen keuken en terras. Stalen buitenpuien geven overzicht, brengen licht en geven uw woning de aandacht die het verdient.

Wij laten u graag kennis maken met onze stalen profielen. Alles is maatwerk dus twijfel niet om uw ideeën met ons te delen. Wij zijn gespecialiseerd in de particuliere markt, maar ook voor uw winkel of kantoor kunnen onze stalen buitenpuien de blikvanger worden.

Mocht u interesse hebben deze stalen kozijnen live te aanschouwen neem dan contact op via offerte@pv-windows.nl

stalen buitenpuien
TOP
});