Stalen schuifpuien

De stalen schuifpuien die wij leveren hangen aan een subtiele rail waardoor deze deuren op de vloer enkel dienen te geleiden. Deze schuifpuien zijn zowel inwendig weggewerkt als voorlangs de muur te monteren. Met een minimalistische stalen deurgreep zijn deze eenvoudig bedienbaar en vallen volledig in lijn met onze naaste slanke deursystemen. Aangezien stalen schuifpuien weinig leefruimte innemen bij een open stand komen zij het beste tot hun recht bij ruimtes die incidenteel afsluitbaar moeten zijn. De rail die wij toepassen op dit stalen kozijn wordt altijd voorzien van een ‘slow closer’ welke zorgt voor een automatisch remmende sluiting. Dit voorkomt harde klappen of het beschadigen van uw stucwerk.

Slanke stalen schuifpuien

De stalen schuifpuien zijn net als onze volledige productielijn opgebouwd uit massief stalen strippen. Dit zorgt voor stevige deur welke overigens goed bedienbaar is. De gebruiksvriendelijkheid wordt bepaald door het voortbewegen in de rail en heeft daardoor weinig te maken met het gewicht van de deur. Stalen schuifpuien kunnen fungeren als de ‘eye catcher’ in uw interieur. De ideale afscheiding tussen uw woonkamer en keuken. Bij open stand kunnen de schuifpuien zo goed als verdwijnen in het bouwkundige, zowel in een verlaagd plafond als in de zijmuren.

Uniek

Slankste stalen profiel Benelux

Kwaliteit

Geïsoleerde profielen

Montage

Gepesialiseerde montage

Sterke schuifpuien

De stalen schuifpuien zijn net als onze volledige productielijn opgebouwd uit massief stalen strippen. Dit zorgt voor stevige deur welke overigens goed bedienbaar is. De gebruiksvriendelijkheid wordt bepaald door het voortbewegen in de rail en heeft daardoor weinig te maken met het gewicht van de deur. Stalen schuifpuien kunnen fungeren als de ‘eye catcher’ in uw interieur. De ideale afscheiding tussen uw woonkamer en keuken. Bij open stand kunnen de schuifpuien zo goed als verdwijnen in het bouwkundige, zowel in een verlaagd plafond als in de zijmuren. Buiten dat het contact tussen twee leefruimtes bewaard blijft, zijn onze stalen deuren een goede geluidsdemper. Dit heeft met name te maken met het gelaagde glas dat wij ten alle tijden toepassen. Ook bij onze stalen schuifpuien zijn verschillende bedieningsmogelijkheden van toepassing. Een aangelaste greep in kleur pui is volledig naar wens van de klant uitvoerbaar. Dit kan zo subtiel mogelijk om de slankheid van het profiel te benadrukken, maar kan ook een smaakmaker binnen het ontwerp zijn. Dit in combinatie met de ultra slanke profilering maken onze stalen schuifpuien tot een kwaliteitsproduct met wederom een high-end uitstraling.

Voor meer informatie over onze stalen schuifpuien kunt u contact opnemen via offerte@pv-windows.nl

stalen schuifdeur
TOP
});