Stalen balustrades

Perfect View Windows is naast slank stalen kozijnen ook gespecialiseerd in het produceren, leveren en monteren van het fijne staalwerk. Wij kunnen u als klant naast onze stalen deuren ook hekwerken, stalen balustrades en trappen aanbieden. Deze zijn een verlengstuk van onze kwaliteitskozijnen waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat het staalwerk dat u toepast op verschillende manieren terugkomt in uw interieur of extrieur.

Sta-Bi steelwork

Slanke balustrades

Wederom is alles maatwerk en kunnen wij samen met de klant sparren over het ontwerp. Hierdoor bieden wij u de mogelijkheid de producten naar smaak te ontwerpen en garanderen wij een uniek product.

Stalen balustrades kunnen een stoere uitstraling geven aan uw vide, maar ook aan uw balkon of dakterras. Dit kan exact in lijn staan met onze kozijnprofielen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Net als bij onze stalen deuren is er de mogelijkheid uw stalen hekwerk te poedercoaten in een RAL kleur naar keuze. Om op verschillende manieren staal terug te laten komen in uw woning brengt u lijn in uw interieur.

Exclusief

Op maat gemaakt

Kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Stijl

In lijn met de stalen binnen- en buitendeuren

Stalen hekwerken

Onze stalen hekwerken worden voorzien van een gelijke oppervlaktebehandeling als onze stalen kozijnen. Voor een buitensituatie ontvangen deze eerst een zink primer waarna ze 2 laags worden behandeld met een poedercoating in RAL kleur naar keuze. Voor binnen situaties volstaat een 2 laags poedercoating. Dit is een duurzaam proces dat er mede voor zorgt dat onze producten een levensduur meegaan.

Als Perfect View zijnde staan wij voor smalle belijning aangezien wij werken met sterk massief staal. Mocht u hier vanaf willen wijken is dit voor ons geen punt. Wel willen wij benadrukken dat onze lassers gespecialiseerd zijn in het fijne laswerk, dit is zichtbaar in de details en afwerkingen van onze producten. Stalen balustrades kunnen zonder zichtbare lasnaden en verbindingen worden opgeleverd, maar mocht u juist de ambacht terug willen zien in het product dan kan dat.

TOP
});