Vacature projectleider

Perfect View Windows is op zoek naar een ervaren projectleider.

Wie zijn wij?

Wij zijn een toonaangevende leverancier van minimalistische kozijnen met de nadruk op hoogwaardige kwaliteit en uitstraling.

Zo zijn wij o.a. partner van MHB kozijnen. Een Nederlands bedrijf welke ultra slanke stalen kozijnen produceert volgens de waardes van nu. Naast MHB zijn wij ook partner van het Zwitserse Sky-Frame. Een zeer minimalistisch schuifsysteem waarbij grote glasoppervlakken centraal staan.

Buiten deze partnerships bezit Perfect View Windows zijn eigen productiehal waar onze Sta-Bi producten uit voort komen. Hierbij moet je denken aan stalen binnenkozijnen, geïsoleerde daklichten, stalen trappen en balustrades.

Bovenstaande producten leveren en monteren wij grotendeels bij particuliere projecten binnen Nederland en België. De omvang van een project varieert tussen het plaatsen van één binnendeur of het voorzien alle kozijnen binnen een nieuw te bouwen villa.

Functieomschrijving

Als projectleider bij Perfect View Windows ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een project vanaf moment dat ons sales team deze aan je overdraagt. Dit omvat alle werkzaamheden tussen kick-off en oplevering/afwikkeling.

Je houdt nauw contact met de opdrachtgever en/of architect cq. aannemer, bezoekt opdrachtgevers/projecten en meet zo nodig de kozijnen in. Je zorgt dat het tekenwerk gemaakt wordt en dat er geproduceerd kan worden. Je organiseert de montage en bent tevens aanspreekpunt van de monteurs op locatie. Tot slot zorg je voor oplevering van het project. Dit alles binnen de gestelde budgetten en met een tevreden opdrachtgever.

Kortom ben je als projectleider een onmisbare verbinder binnen het bedrijf.

Bedrijfscultuur

Perfect View Windows is een jong bedrijf (opgericht 1 januari 2014) met informele sfeer en een laagdrempelige structuur. Vanuit ons moderne bedrijfspand in Bemmel werken wij dagelijks met veel plezier in een jong dynamisch team bestaande uit 14 personen. Samenwerken, werkplezier en vrijheid zijn bij ons kernwaarden.

Profiel

Wij zijn op zoek naar iemand met:

Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de (gevel)bouw.

Sterke communicatieve vaardigheden en daarmee een goede gesprekspartner kan zijn voor onze klanten.

Administratieve kwaliteiten, je hebt je ‘zaakjes’ op orde.

Een proactieve houding. Je kunt oplossingsgericht denken en bent de opdrachtgever altijd nèt dat stapje voor. Hiermee ontzorg je de opdrachtgever welke dat van ons mag verwachten.

Een commerciële mindset.

Voorwaarden zijn uitstekend en worden bepaald naar ervaring, maar daar komen we ongetwijfeld uit!

Denk jij een geschikte kandidaat te zijn of te kennen?

Dan kom ik graag met je in contact. Ik ben te bereiken via jeroen@pv-windows.nl of 06-10892786.

Teamfoto
TOP
});